NOODKREET

Beste leden, ouders/verzorgers,

Sinds enkele maanden zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester, omdat de termijn van Yneke er na 4 jaar op zit. Zij neemt komende ledenvergadering afscheid. Helaas is het nog steeds niet gelukt om een nieuwe penningmeester te verwelkomen, ondanks meerdere oproepen en persoonlijke uitnodigingen. Dat is slecht nieuws. Het is voor het huidige bestuur niet mogelijk om de taak van penningen erbij te nemen.

Dus dan nu het ECHTE slechte nieuws: zonder penningmeester geen vereniging! En zonder vereniging, geen sport (voor uw kind).

Zover laten we het toch niet komen? Zeker niet nu de boekhouding goed op orde is en de afdeling zo goed als financieel gezond opereert.

Bij deze dus een laatste NOODKREET: wie o wie is bereid de penningen van de afdeling gymnastiek te beheren?

Over 14 dagen, op dinsdag 16 oktober om 19.30 u, staat de ledenvergadering gepland. Daarin wordt de bestuurskwestie besproken, samen met een aantal andere belangrijke zaken die van invloed zijn op het lidmaatschap en het functioneren van de afdeling. We hopen dat er voor die tijd, of op de avond zelf, een lid of ouder/verzorger van een jeugdlid zich meldt. Zo niet, dan zullen we op deze avond de toekomst van de afdeling bespreken. Die zonder voldoende inzet van vrijwilligers er niet rooskleurig uitziet.

Meer informatie over de openstaande functie? Neem gerust contact op. Heeft u geen financiële kwaliteiten, maar staat u wel open voor een andere bestuurlijke bijdrage? Een herverdeling van taken is mogelijk, daar gaan we graag over in overleg. Met zijn allen moet het toch lukken om de gymnastiek in Koudum in de lucht te houden!

Vriendelijke groet,

Ingeborg Venema, voorzitter afdeling Gymnastiek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *