Nieuwe trainer gevonden voor Peuters & Kleuters!

Zoals bekend zijn wij een poos op zoek geweest naar iemand die de peuter en kleuterlessen binnen Oeverzwaluwen gymnastiek kan verzorgen. We zijn erg blij te kunnen melden dat het is gelukt om iemand te vinden!!

Vanaf komend seizoen zal Jildou Pries beide lessen geven. Jildou is werkzaam in de kinderopvang en heeft in haar jongere jaren altijd in Koudum geturnd bij Oeverzwaluwen, destijds o.l.v. Peter Spies. Toen Peter in Lemmer als trainer ging werken is zij met hem meegegaan en momenteel turnt ze daar nog steeds. Jildou is gediplomeerd pedagogisch medewerker en heeft een diploma assistent trainer 1. Zij beschikt nog niet over de uiteindelijk (door ons) gewenste trainerspapieren. Maar gezien haar relevante opleiding en eigen turnervaring zien wij goede kansen voor haar om leuke en leerzame lessen neer te zetten. En volgt verdere scholing op termijn, wanneer het beide partijen goed bevalt. Natuurlijk wordt Jildou vanaf de start bij de opbouw en inhoud van de lessen ondersteunt door Jelly Nagelhout. Het doel van de lessen is het stimuleren van de bewegingsontwikkeling van het jonge kind in voorbereiding op de gymlessen vanaf groep 3, of elke andere sport dat het kind op latere leeftijd ook maar wil gaan doen. Peuter en kleutergym is daarmee geschikt, leuk en gezond voor ieder kind!

LET OP: in verband met beschikbaarheid van Jildou en de accommodatie zijn de lessen voortaan op vrijdagmiddag. Locatie: sporthal de Sandobbe in Koudum. Peuters vanaf 2,5 jaar zijn van harte welkom van 15.00 tot 15.45 uur. Aansluitend is het de beurt aan de kleuters van groep 1 en 2: van 15.45 tot 16.30 uur. Nieuwe leden zijn altijd welkom om 2 proeflessen te komen volgen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *